Πλέον πρόσφατα
Έργα Leader

article image ΥΓΡΟΤΟΠΟΣ ΑΓΡΑ – ΝΗΣΙΟΥ – ΒΡΥΤΩΝ

Βρίσκεται στα βόρεια της Έδεσσας και αποτελεί τεχνητή λίμνη με σκοπό την εκμετάλλευση των νερών της για παραγωγή ρεύματος, ενώ λειτουργεί και ως ταμιευτήρας αρδευτικού νερού κατά τη θερινή περίοδο.


Όρος Πάικο
Το όρος Πάικο θεωρείται προέκταση της οροσειράς του Βόρα και ανήκει γεωλογικά στην ίδια ορεινή μάζα με τη Τζένα και το Πίνοβο.

article image ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ «ΒΟΡΑΣ ACTION»
Η έδρα της επιχείρησης είναι εγκατεστημένη στην Αριδαία με  κεντρικό υποκατάστημα στην Όρμα Δήμου Αριδαίας.

article image ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
Η έδρα της επιχείρησης είναι εγκατεστημένη στη Θες/νίκη με  κεντρικό υποκατάστημα στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας – Καϊμακτσαλάν

article image Κ. ΜΑΡΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Η επιχείρηση είναι εγκατεστημένη στην Έδεσσα και κεντρικό υποκατάστημα στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας – Καϊμακτσαλάν.

article image ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ “ΜΠΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ”

Η επιχείρηση είναι εγκατεστημένη στα ορεινά του Λουτρακίου Αλμωπίας και αφορά καθετοποιημένη επιχείρηση – εκτροφείο θηραμάτων που ασχολείται με την παραγωγή ζώων σε όλα τα στάδια.


ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ “Β. ΜΕΓΑΛΟΒΑΣΙΛΗΣ - ΑΛΜΩΠΙΑ Α.Ε.”

Η επιχείρηση είναι εγκατεστημένη στα ορεινά της Θηριόπετρας Εξαπλατάνου και αφορά καθετοποιημένη επιχείρηση – εκτροφείο θηραμάτων που ασχολείται με την παραγωγή ζώων σε όλα τα στάδια.


article image ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ “STEPFOR+”

Το δίκτυο συνεργαζομένων επιχειρήσεων STEPFOR+ αποτελεί μια αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και συμμετέχουν σε αυτήν επιχειρήσεις που υλοποιούν δράσεις στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος LEADER+, πολιτιστικοί φορείς, σύλλογοι, ενώσεις και λοιπές επιχειρήσεις.


article image ΥΑΛΟΥΡΓΙΑ “ΓΙΑΜΑΛΙΔΗΣ”

Η επιχείρηση βρίσκεται στη Ροδωνιά Αριδαίας και δραστηριοποιείται στη σύνθεση, δημιουργία και κατασκευή παραδοσιακών ειδών υαλουργίας και βιτρό.


Σελίδα του/της 259 Πρώτο  |  Προηγούμενο  |  Επόμενο  |  Τελευταία

Αγαπημένα
Αποστολή σε κάποιο φίλο Αποστολή σε κάποιο φίλο