ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΑΕΡΟΠΕΤΡΑ

19ο χιλ. Σερρών - Λαϊλιά
321300933
6945772051, 6973739344
232123738
Νυχτοπάτης Γεώργιος
http://www.hotelaetopetra.gr info@hotelaetopetra.gr

Στο ξενοδοχείο «Αετόπετρα» που φιλοξενείται στην περιοχή, ψηλά στην οροσειρά της Βροντούς, οι πιστοί ακόλουθοι της φυσικής ομορφιάς αλλά και οι λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων, σίγουρα θα βρουν το δικό τους καταφύγιο από την καθημερινότητα.

Η εξωτερική όψη του ξενοδοχείου μοιάζει να είναι βγαλμένη από παραμύθι του Άντερσεν καθώς απλώνεται στο ακαταμάχητης ομορφιάς τοπίο, που πλαισιώνεται από οξιές, έλατα και ορεινή πεύκη, ενώ συγχρόνως η φαντασμαγορική θέα κόβει την ανάσα. Γοητευτικό αντάμωμα περιβάλλοντος, ποιότητας και αρχοντιάς, σ’ ένα χώρο όπου λειτουργούν ξενοδοχείο, εστιατόριο, καφετέρια, παιδότοπος, συνεδριακός χώρος (σύγχρονος και λειτουργικός, κατάλληλος για μικρές και μεσαίες συνεδριάσεις, δίνοντας λύσεις σε όλες τις επαγγελματικές ανάγκες). Κέντρο ευεξίας με θερμαινόμενη πισίνα, μασάζ, θερμαινόμενες καρέκλες, σάουνα, χαμάμ, ποδόλουτρα.

Ο μικρός αυτός παράδεισος βρίσκεται μόλις 19χιλ. έξω από την πόλη των Σερρών, σε υψόμετρο 1.200μ., μέσα στο πανέμορφο δάσος του Λαϊλιά και απέχει 5χιλ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά.

Σε απόσταση δύο χιλιομέτρων, ωστόσο, από την Αετόπετρα, βρίσκεται η Κοινότητα Ορεινής την οποία αξίζει να επισκεφτεί κανείς για να γευτεί τις φημισμένες πατάτες και τα φασόλια για να γνωρίσει τα υπέροχα χειροποίητα υφαντά.


Ο μικρός αυτός παράδεισος βρίσκεται μόλις 19χιλ. έξω από την πόλη των Σερρών, σε υψόμετρο 1.200μ., μέσα στο πανέμορφο δάσος του Λαϊλιά, απέχει 5χιλ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά, και 2χιλ. από την Κοινότητα Ορεινής.
Αριθμός κλινών : 55
Περίοδος λειτουργίας : όλο το χρόνο


Η εκτίμησή σας
Μέσος όρος (31 Ψήφοι)
Αγαπημένα
Αποστολή σε κάποιο φίλο Αποστολή σε κάποιο φίλο