‘’ΟΡΕΣΚΕΙΑ’’

Οικισμός Ορέσκεια – Δάφνη Σερρών
6978056300, 6977236900
Αποστολίδου Αικατερίνη

Μεγάλα μπαλκόνια και απεριόριστη θέα… το μάτι του επισκέπτη ξεφεύγει και το βλέμμα χάνεται, θαυμάζοντας τη φυσική ομορφιά από ψηλά. Παράλληλα, τα γευστικά πιάτα εναλλάσσονται και κάθε φορά μια άλλη παραδοσιακή συνταγή παίρνει θέση στο τραπέζι στην ταβέρνα ψητοπωλείο «Ορέσκεια».
Το εξωτερικό στιλ της ταβέρνας είναι ένας συνδυασμός σύγχρονου αστικού με επιμέρους παραδοσιακές πινελιές, ενώ στο εσωτερικό η παρουσία της πέτρας και το μεγάλο τζάκι δένουν αρμονικά με τις ξύλινες καρέκλες ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα.
Οι γευστικές προτάσεις του σεφ που διαθέτει η «Ορέσκεια», είναι φτιαγμένες από αγνά υλικά και ντόπια και προϊόντα, μαγειρεμένες στον ξυλόφουρνο.
 Ο οικισμός Ορέσκεια του Δ.Δ. Δαφνης, όπου βρίσκεται και η ταβέρνα, παρουσιάζει αξιόλογο τουριστικό ενδιαφέρον, ενώ αποτελεί και εξαιρετικό κυνηγότοπο, καθώς αγγίζει τις παρυφές του Κερδύλλιου όρους.


Στον οικισμό Ορέσκεια του Δ.Δ. Δάφνης, σε μια περιοχή που παρουσιάζει αξιόλογο τουριστικό ενδιαφέρον. Ο οικισμός βρίσκεται στις παρυφές του Κερδύλλιου όρους που είναι ένας εξαιρετικός κυνηγότοπος.Η εκτίμησή σας
Μέσος όρος (144 Ψήφοι)
Αγαπημένα
Αποστολή σε κάποιο φίλο Αποστολή σε κάποιο φίλο