ΤAΒΕΡΝΑ «ΛΑΛΑ ΓΚΟΓΚΑΣ»

Χιονοχώρι Σερρών
2321057344
69769599236
Βέρρος Γιώργος

Γνωστό και ως «πέτρινο» χωριό, το Χιονοχώρι, που βρίσκεται στους πρόποδες του Μενοίκιου όρους, σε υψόμετρο 850 μ., αποτελεί τον ιδανικό προορισμό σε όσους λατρεύουν τον ορειβατικό τουρισμό. Αυτός ο γραφικός οικισμός που απέχει 13 χλμ από την πόλη των Σερρών, εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τον πλούτο της βυζαντινής παράδοσης και κληρονομιάς που καταφέρνει και φυλάσσει εδώ και χρόνια, με κυριότερο παράδειγμα το βυζαντινό εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων που είναι λαξευμένο σε βράχο.
Ένα διαφορετικό σκηνικό λαμβάνει χώρα, καθώς τα λιθόκτιστα παραδοσιακά σπίτια αυτού του τόπου «γράφουν» την ιστορία της περιοχής μέσα σε ένα δίκτυο καλντεριμιών, ενώ η ξεστή φιλοξενία των κατοίκων θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.
Στον μαγευτικό αυτό τόπο βρίσκεται και η ταβέρνα «Λάλα Γκόγκας», η οποία λειτουργεί και ως καφέ – ουζερί. Συνδυάζοντας πέτρα και ξύλο με μια υπέροχη βεράντα και αυλή, καταφέρνει επάξια να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του επισκέπτη. Οι παραδοσιακές γεύσεις που προσφέρει, απολαμβάνονται παρέα με την υπέροχη θέα στον κάμπο των Σερρών, καθώς οι μεζέδες δίνουν και παίρνουν κρατώντας το κέφι στις παρέες μεσημέρι βράδυ.


Η ταβέρνα «Λάλα Γκόγκας» βρίσκεται στους πρόποδες του Μενοίκιου όρους και σε υψόμετρο 850μ., στο Χιονοχώρι Σερρών σε απόσταση 13χλμ από την πόλη των Σερρών.Η εκτίμησή σας
Μέσος όρος (17 Ψήφοι)
Αγαπημένα
Αποστολή σε κάποιο φίλο Αποστολή σε κάποιο φίλο