ΤΑΒΕΡΝΑ “ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ”

14ο χιλ. Σερρών - Ορεινής
2321056759
6976003570
Μετσικάρης Άγγελος

Σωστό καταφύγιο γεύσης η ομώνυμη ταβέρνα «Καταφύγιο», η οποία βρίσκεται σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία, μέσα στο πράσινο, σ’ ένα φυσικό περιβάλλον περιτριγυρισμένο από βελανιδιές στην Ορεινή Σερρών, νότια του όρους Λαϊλιά και δυτικά του όρους Μενοίκιου. Στο «Καταφύγιο» μπορείτε να γευτείτε μοναδικές αυθεντικές τοπικές συνταγές, καθώς και ποικιλία κρεάτων σε μαγειρευτά φαγητά όπως αρνάκι, κατσικάκι, γίδα κοκκινιστή, αλλά και το ζυμωτό ψωμί, όλα στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο και στη σούβλα. Ιδιαίτερα φημισμένο το τυρί που παρασκευάζεται στην περιοχή καθώς και η καλή ποιότητα του γάλακτος, ενώ ξεχωρίζουν για τις γεύσεις τους οι πατάτες και τα όσπρια, προϊόντα που σίγουρα θα βρείτε στις γευστικές προτάσεις της ταβέρνας.
Το ζεστό και ανθρώπινο σέρβις σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα αποτελούν σίγουρα κίνητρο για κάθε επισκέπτη να δοκιμάσει τις συνταγές της ταβέρνας «Καταφύγιο».
Η παραδοσιακή ταβέρνα «Καταφύγιο» βρίσκεται λίγο πριν το χωριό Ορεινή, στη διασταύρωση για το χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά, 14 περίπου χιλιόμετρα από την πόλη των Σερρών.


Η παραδοσιακή ταβέρνα «Καταφύγιο» βρίσκεται λίγο πριν το χωριό Ορεινή, στη διασταύρωση για το χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά, 14 περίπου χιλιόμετρα από την πόλη των Σερρών.Η εκτίμησή σας
Μέσος όρος (15 Ψήφοι)
Αγαπημένα
Αποστολή σε κάποιο φίλο Αποστολή σε κάποιο φίλο