Λίγα λόγια για το έργο
Η Δικτυακή Πύλη www.agro-tour.net αποτελεί τον καρπό της προσπάθειας 21 Ομάδων Τοπικής Δράσης της Ελλάδας, με τη χρηματοδότηση της Κ.Π. Leader+.

Ιδιώτες, επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και άνθρωποι που απλά ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις ομορφιές της ελληνικής υπαίθρου, μπορούν με ένα κλικ να εισέλθουν στην πληρέστερη ψηφιακή βιβλιοθήκη φωτογραφιών, βίντεο αλλά και χρήσιμων πληροφοριών που δημιουργήθηκε ποτέ, με τη φροντίδα ανθρώπων που γνωρίζουν όσο κανείς άλλος τις κρυφές ομορφιές της χώρας μας.    

  • Παραδοσιακοί ξενώνες και καταλύματα,
  • μικρά μαγαζάκια πώλησης τοπικών προϊόντων,
  • περιηγητικές διαδρομές στη φύση,
  • ιστορικοί τόποι,
  • πολιτιστικές εκδηλώσεις,
  • συνταγές και τοπικές γιορτές,

και πολλά άλλα κρυμμένα μυστικά που είναι γνωστά μόνο στους ντόπιους, σας αποκαλύπτονται μέσα από τις σελίδες της  Δικτυακής Πύλης www.agro-tour.net.

Η Δικτυακή Πύλη www.agro-tour.net αποτελεί την ιδανική αφετηρία για κάθε χρήστη του διαδικτύου, ο οποίος επιθυμεί να σχεδιάσει την επίσκεψη, την διαμονή και τις δραστηριότητες του στην Ελληνική ύπαιθρο, μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του ακολουθώντας την χρηστικότατη ιστοσελίδα μας.

Σαν ένας χάρτης κρυμμένου θησαυρού, σας αποκαλύπτει τα ακριβή σημεία που βρίσκονται θαμμένα τα στολίδια της Ελληνικής υπαίθρου και των ανθρώπων της. Σας οδηγεί με ασφάλεια σε μέρη όπου οι λέξεις όπως άγχος, ανταγωνισμός ή καθημερινότητα, δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα.

Οι άνθρωποι της Ελληνικής υπαίθρου περιμένουν να σας καλωσορίσουν στο σπιτικό τους και να σας μυήσουν στα μυστικά της Φύσης, της Γης, της Παράδοσης.

Ελλάδα Πρόγραμμα Leader Ευρωπαική Ένωση