Κεντρική Μακεδονία  [ Τελευταίες καταχωρήσεις ]      Όλες οι καταχωρήσεις
ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε.

Το Δίκτυο Επιχειρήσεων Χαλκιδικής δημιουργήθηκε το 2004 από 27 επιχειρήσεις του Νομού Χαλκιδικής.
Η μετοχική σύνθεση του Δικτύου βρίσκεται σε διαρκή αύξηση και ανάπτυξη, με σκοπό να ενεργοποιηθεί μέσα από την εταιρεία η πλειοψηφία των επιχειρήσεων του Νομού Χαλκιδικής...


article image ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ “STEPFOR+”

Το δίκτυο συνεργαζομένων επιχειρήσεων STEPFOR+ αποτελεί μια αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και συμμετέχουν σε αυτήν επιχειρήσεις που υλοποιούν δράσεις στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος LEADER+, πολιτιστικοί φορείς, σύλλογοι, ενώσεις και λοιπές επιχειρήσεις.


ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ THRONOS
Μέτοχοι της εταιρίας είναι 27 επενδυτές από το χώρο του αγροτουρισμού...

Πελοπόννησος  [ Τελευταίες καταχωρήσεις ]      Όλες οι καταχωρήσεις
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΝΩΝΑ
Το «Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας» είναι αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Γκοριτσά Λακωνίας.

Θεσσαλία  [ Τελευταίες καταχωρήσεις ]      Όλες οι καταχωρήσεις
article image Αστική Εταιρεία Ανάπτυξης – Προβολής & Ποιότητας Λίμνης Πλαστήρα
Δίκτυα είναι ένας γενικός όρος που δηλώνει μακροχρόνιους στενούς δεσμούς (όχι απαραίτητα θεσμοθετημένους) μεταξύ των μελών του, με στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους. Τα δίκτυα αποτελούνται από επιχειρήσεις με κοινούς στόχους, κάθετα ή οριζόντια διασυνδεδεμένες.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΣΙΔΗΡΟ

Η βιοτεχνία παράγει προιόντα από επιλεγμένο ατόφιο συμπαγές σίδερο (μασίφ), όπως παραδοσιακά σκαλιστά κάγκελα περίφραξης και μπαλκονιών, προστατευτικά παραθύρων, σκάλες και πόρτες αυλής με υπέροχη αισθητική εμφάνιση.


article image ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΕΠΣΥΠΛΑ) – «PLASTIRASNET»

Δίκτυα είναι ένας γενικός όρος που δηλώνει μακροχρόνιους στενούς δεσμούς (όχι απαραίτητα θεσμοθετημένους) μεταξύ των μελών του, με στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.


Δυτική Μακεδονία  [ Τελευταίες καταχωρήσεις ]      Όλες οι καταχωρήσεις
article image ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μέσω της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER+ ενισχύθηκε η δημιουργία ιστοσελίδας για τις ανάγκες του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης με έδρα τα Κοίλα Κοζάνης.


article image ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΙΤΣΙΟΥ

Η Εταιρία Οικοτουρισμού Βιτσίου δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2001 με σκοπό να διαμορφώσει και να καθιερώσει ένα υγιές περιβάλλον οικοτουριστικής ανάπτυξης στην περιοχή του Βιτσίου


article image ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΝΑΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ – ΠΕΤΡΩΝ

Είναι μια πρωτοβουλία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Λιμναίου Τουρισμού Βεγορίτιδας και Πετρών για την ανάδειξη και προστασία της φύσης, της ζωής και της ιστορίας στην περιοχή των λιμνών.


Ανατολική Μακεδονία και Θράκη  [ Τελευταίες καταχωρήσεις ]      Όλες οι καταχωρήσεις
ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝOMOY ΔΡΑΜΑΣ – «ECSTASY»

Η «ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ν. ΔΡΑΜΑΣ» είναι ένα cluster τουριστικών επιχειρήσεων, δηλαδή ένα σύστημα συνεργαζόμενων ομοειδών τουριστικών επιχειρήσεων που στοχεύει στη δημιουργία και παροχή υψηλής ποιότητας υποδομών και υπηρεσιών


article image ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Το ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ (ΤΣΠΠ) συστήθηκε με πρωτοβουλία της Νομαρχίας Ξάνθης και έχει σκοπό την προστασία και ανάδειξη των παραδοσιακών προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και την παροχή τουριστικών υπηρεσιών αναβαθμισμένης ποιότητας.


Δυτική Ελλάδα  [ Τελευταίες καταχωρήσεις ]      Όλες οι καταχωρήσεις
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας Αιτωλίας (ΤΣΠ) δημιουργήθηκε από επιχειρήσεις αγροτικού τουρισμού που υλοποιήθηκαν στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας στα πλαίσια της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER II, αλλά και λοιπών επιχειρήσεων της περιοχής και των επιχειρήσεων που υλοποιούνται στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER +.


Αγαπημένα
Αποστολή σε κάποιο φίλο Αποστολή σε κάποιο φίλο