ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΚΟΖΙΑΚΑΣ»

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Τ.Κ. 42032
2434071270
2434071270
2434071106
ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
http://www.koziakashotel.gr info@koziakashotel.gr

H elegant διακόσμηση και η αύρα της κλασικής πολυτέλειας χαρακτηρίζει τα μοναδικής ομορφιάς δωμάτια του νεόδμητου Κόζιακας suites. Άνετα και διακοσμημένα με αντικείμενα που αναδεικνύονται στο χώρο, prive υπηρεσίες και mainstream χαρακτήρα, χαρούμενα χρώματα και μπάνια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Μοναδικό για την περιοχή και για τις υπηρεσίες που προσφέρει θα σας κάνει να απολαύσετε μία απόδραση στο στυλ και τη γοητεία της περιοχής. Αφεθείτε στις χαλαρωτικές στιγμές που σας παρέχει τόσο το τζακούζι όσο και στις αναζωογονητικές θεραπευτικές ιδιότητες των spa που μπορείτε ν’ απολαύσετε prive, αφού παρέχονται ως standard υπηρεσίες στις σουΐτες των δωματίων του ξενοδοχείου.
Κόζιακας σοφίτες
Οι σοφίτες του ξενοδοχείου Κόζιακας ανήκουν στο ίδιο συγκρότημα των επιχειρήσεων Καλαμαράς. Ακριβώς στο κέντρο της Ελάτης και πάντα στο κέντρο του ενδιαφέροντος εξασφαλίζουν όλες τις ανέσεις που θα επιθυμούσατε να έχετε στις αποδράσεις σας. Το παραδοσιακό decor του εσωτερικού τους διάκοσμου εναρμονίζεται απόλυτα με το γραφικό χαρακτήρα του χωριού. Όμορφα και ζεστά χρώματα, ξύλο και διακριτικός φωτισμός, τζάκι και φιλοξενία που θα σας εντυπωσιάσει. Οι παροχές που σας προσφέρει δικαιολογούν απόλυτα τον χαρακτηρισμό της φιλοξενίας, αφού τα πρωϊνά του που μπορείτε να απολαύσετε στο ξεκίνημα της ημέρας σας είναι πέρα από πλήρη, πολύ παραδοσιακά, η εξυπηρέτηση και η επιμέλεια των δωματίων θα σας εντυπωσιάσει, καθώς και η θετική διάθεση των ιδιοκτητών.


ΕΛΑΤΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 3 ΑΣΤΕΡΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΙΝΩΝ: 20 ΔΩΜΑΤΙΑ, 54 ΚΛΙΝΕΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΣΥΝΕΧΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ, ΜΙΝΙ ΜΠΑΡ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΖΑΚΙ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ TV-ROOM, ΤV ROOM, DIRECT-DIAL PHONE, ROOM SERVICE, ΣΥΝΔΕΣΗ INTERNET-MAIL, ΣΑΟΥΝΑ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ, ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, PARKING


Η εκτίμησή σας
Μέσος όρος (9 Ψήφοι)
Αγαπημένα
Αποστολή σε κάποιο φίλο Αποστολή σε κάποιο φίλο