ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ"

Κεραμαριο Δρακότρυπας ,Μουζάκι Καρδίτσας Τ.Κ. 43060
24450 61470
6977085668
24450 61470
Σταμούλης Δημήτριος
www.keramario.gr

Το «Κεραμαριο» απότελείται από 8 αυτόνομες αυτοεξυπηρετούμενες κατοικίες.. . Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του έγκειται ,όχι απλά στην χρησιμοποίηση της τοπικής ποταμίσιας πέτρας και του ξύλου, αλλά στην χρησιμοποίηση του δέντρου ως βάση της αρχιτεκτονικής ιδέας. Η κύρια είσοδος της κάθε κατοικίας είναι ένα δέντρο εσωτερικά, δέντρα σου δίνουν την εντύπωση ότι στηρίζουν την σκεπή ενώ κορμοί έχουν μετατραπεί σε τραπέζια , καθίσματα ,τζάκια. Η διακόσμηση είναι εναρμονισμένη με την τοπική παράδοση και έχουν επιλεχθεί απαλοί χρωματισμοί που ξεκουράζουν τον επισκέπτη. Η πέτρα του παρακείμενου ποταμού διακοσμεί την κάθε κατοικία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά .
. Στον περιβάλλον χώρο έχει κατασκευαστεί μια χαμηλή πισίνα ανάλογης αρχιτεκτονικής που πλαισιώνεται από γκαζόν και πέτρινα μονοπάτια. Στο γύρο χώρο κινούνται ελεύθερα διάφορα ζώα όπως λαγοί , κότες ,γαλοπούλες ,κουνέλια, ελάφια ,παγώνια ,σκιουράκια και πόνυ.
Η ξενοδοχειακή μονάδα προσφέρει όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου καταλύματος ενώ παράλληλα μέσα από την επιχείρηση παρέχονται και προωθούνται τοπικά προϊόντα όπως τοπικά γλυκά.


Το Κεραμαριό , που πήρε το όνομά του από την τοποθεσία της περιοχής, βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δρακότρυπας του Δήμου Μουζακίου και κατασκευάστηκε  σε ένα χώρο έκτασης 30 στρεμμάτων ,με πολλά πλατάνια και δίπλα από το ποτάμι της περιοχής.Η Δρακότρυπα βρίσκεται στα ορεινά του Δήμου σε μια δασώδη περιοχή σε απόσταση 42Km από την Καρδίτσα , 353km από την Αθήνα και 240 Km από την Θεσσαλονίκη.


Αριθμός κλινών: 28
Περίοδος λειτουργίας: Όλο το χρόνο

Η εκτίμησή σας
Μέσος όρος (566 Ψήφοι)
Αγαπημένα
Αποστολή σε κάποιο φίλο Αποστολή σε κάποιο φίλο